Print

Zalm met geroosterde groenten en aardappelen

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Een lichte en voedzame maaltijd met perfect gegaarde zalmfilet en een mix van geroosterde groenten en aardappelen. Door de groenten en aardappelen samen in de oven te roosteren, blijven de smaken goed behouden en krijg je een krokant korstje.

  • Author: Sascha Keller

Ingredients

Units Scale
  • 500 g zalmfilet
  • 1 kg aardappelen
  • 500 g wortels
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • Peper en zout

Instructions

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Was en snijd de aardappelen in partjes, de wortels in plakjes en de courgette en paprika in stukken.
  • Meng de groenten met olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, peper en zout.
  • Spreid de groenten uit op een bakplaat en bak 25 minuten.
  • Leg na 15 minuten de zalm op de bakplaat, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
  • Bak nog 10 minuten tot de zalm gaar is.

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us — we can’t wait to see what you’ve made!

Vergelijkbare berichten